Privat kunde? Gå til Sømods Bolcher
Indkøbskurv

Om Sømods Custom

Baggrunden

Kundskaben og ekspertisen kommer fra den gamle bolchefabrik, Sømods Bolcher. Her har dropskogerne siden 1891 forsødet tilværelsen med bolcher af den absolut bedste kvalitet.

Sømods Bolcher er Kongelig Hofleverandør og har et fundament i det rene naturlige produkt. Alt er lavet med 100% perlesukker, naturlige farver og naturlige smage. Dette er en unik arbejdsmetode, som også medbringer sine begrænsninger.


Ideen

Ideen til Sømods Custom kommer fra en stigende efterspørgsel på specielle og unikke marketing og gaveløsninger.

Familien Sømod har altid haft kundeservice som en del af deres fundament, og man har altid bestræbt sig på at finde løsninger der kan tilfredsstille alle ønsker.

Begrænsningerne der forekommer ved 100% ren sukker, har imidlertid medført at vi designmæssigt ikke har kunne efterleve mange kunders bolcheønsker.

Sømods Custom er ekspertisen og servicen fra Sømods Bolcher, kombineret med et tvist af moderne ingredienser. Det betyder at vi i nogle tilfælde hvor vi normalt ikke kunne efterleve kundernes ønske, nu kan kombinere den rene sukker med glukose, for at give arbejdsfleksibilitet og hermed give mulighed for fantastiske detaljerede logoer eller bare så simpelt som at levere ned til 5 kg.


Målet

Vores mål er glade kunder. Vi er fleksible, åbensindede og imødekommende. Vi er klar til alle typer udfordringer, og ingen ide er for skør til at det ikke kan prøves.

Firma julegaver
Firma julegaver
Firma julegaver