Privat kunde? Gå til Sømods Bolcher
Indkøbskurv

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser for varer
(Gældende fra 25/09-2019)


Generelle oplysninger

Juridisk navn: Sømods Custom
Organisationsform: Anpartsselskab
CVR-nr. 40683569
Adresse : Nørregade 36B, 1165 København K
E-mailadresse: custom@soemod.dk
Telefonnummer: +45 33 12 60 46


Betaling

Betaling modtages med betalingskort: Dankort, Visa Dankort, Visa elektron, Visa, Mastercard og Maestro card. Der tages ikke gebyr for betaling med kort.

Betaling trækkes på din konto, når varen afsendes.

Direkte bankoverførsel.

Vær dog opmærksom på, at bankoverførsel ikke er beskyttet af indsigelsesordningen.
Ved bankoverførsel, skal beløbet være Sømods Custom i hænde inden 5 dage, hvis ikke, annulleres ordren. Ved bankoverførsel betaler køber alle gebyrer, også for veksling af anden valuta.


Fragt

Levering primært med Post Nord til alle adresser i Danmark, med de til enhver tid gældende priser.

Faste fragtpriser i Danmark til pakkeshop og levering hjem. Enkelte produkter er inkl. fragt.

Levering til Norge og Sverige er til nærmeste postudleveringssted. Kunder uden for EU afregner selv moms og told ved modtagelsen, ved levering til Norge er fortoldningsgebyr på 125,- dkk indregnet i fragtprisen.

Leveringstiden for varen – 1-7 hverdage. Vi bestræber os altid på den hurtigst mulige levering og normalen er næste dag ved bestilling inden kl 12.

Ved levering til kunder uden for EU, gælder at såfremt pakken ikke afhentes og Sømods Custom forgæves har søgt kontakt til kunden, vil pakken enten returneres eller destrueres og udgiften herfor vil tilfalde kunden.


Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare. Består ordren af flere partier eller dele, udløber fortrydelsesfristen 14 dage efter den dag, du modtager det sidste parti, eller den sidste del.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen, til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til webshop@soemod.dk, ringe på tlf. +45 33 12 60 46 eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked. Du skal vedlægge en kopi af faktura. Ekspeditionen går hurtigere hvis, du ligeledes udfylder vores formularen.

Såfremt du lader varen uafhentet og den derfor returneres til Sømods Custom efter at have gjort opmærksom på at du ønsker at fortryde, vil du blive fratrukket omkostninger svarende til det du til enhver tid kan købe returporto label for, pt. kr. 79,-


Fortrydelsesret for erhvervskunder

Der er ikke fortrydelsesret for erhvervskunder.


Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.


Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Udgifterne for returnering forventes højst at beløbe sig fra ca. 100,- til 1.200 DKK. Du kan finde skema til returnering vedhæftet din ordrebekræftelse.


Ingen fortrydelsesret

Følgende aftaler kan ikke fortrydes: Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen.


Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.
Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.


Varen sendes til:
Sømods Custom
NØRREGADE 36B
1165 KØBENHAVN K
DANMARK

Du kan også fortryde købet ved at give os besked, og aflevere den personligt på ovenstående adresse dog kun mod forudgående aftale. Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Fortrydelsesret i erhvervskøb

Der er ikke fortrydelsesret for erhvervskunder


Bytteret ved julegaver

Sømods Custom tilbyder, at varer købt i december kan byttes til anden varer indtil 20. januar det efterfølgende år.

Det er dog en betingelse, ved benyttelse af bytteret at varen er i uåbnet og intakt emballage.
Køber afholder alle udgifter ved returnering og fragt af ny vare.


Reklamationsret

Købelovens mangelsregler gælder for varekøb.
Når du handler hos os som forbruger, har du reklamationsret i 24 måneder.
Oplever du fejl på en vare, er det ofte en fordel at ringe til os, da det er vores erfaring at mange "fejl" kan afhjælpes over telefonen

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig. Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.


Varen sendes til:
Sømods Custom
NØRREGADE 36B
1165 KØBENHAVN K
DANMARK

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet.
Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.


Reklamationsret for erhvervskunder

Der er 1 års reklamationsret for erhvervskunder.


Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver dine personoplysninger for at kunne levere varen til dig og optimere vores købsoplevelse, bl.a. ved udsendelse af feedback e-mails.

Personoplysningerne registreres hos Sømods Custom og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Den dataansvarlige hos Sømods Custom er Camilla Sømod.

Som registreret hos Sømods Custom, har du altid ret til at sende os dine indvendinger mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven. Henvendelse i den forbindelse sendes til: webshop@soemod.dk

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte custom@soemod.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:


Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk
Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her: http://ec.europa.eu/odr.


Fortrydelsesformular

Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten skal gøres gældende.

Til:
Sømods Custom
Att. Webshop
Nørregade 36B
1165 København K
E-mail: custom@soemod.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer:

Ordrenr: ______________

Bestilt den: __ /__ /____

Modtaget den: __ /__ /____

Forbrugerens navn: ________________

Forbrugerens adresse: ______________________________________________

Forbrugerens underskrift: ____________________________ (kun hvis formularens indhold meddeles på papir)Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25. september 2019.