Privat kunde? Gå til Sømods Bolcher
Indkøbskurv

Den perfekte firmajulegave

Kender du også følelsen af at have svært ved at finde den helt rigtige julegave til dine ansatte, som med garanti spreder glæde?
Så fortvivl ikke, for jeg tror du har fundet den her.
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Årets julegave til medarbejderen

Hos Sømods Bolcher har vi mange års erfaring i at skræddersy den perfekte gave til den kræsne modtager. Her får du en 100 % dansk produceret smagsoplevelse, med naturlige råvarer som får tænderne til at løbe i vand og giver julelys i øjnene.

Det er en unik men simpel mulighed for at skille sig ud på en positiv måde, fra de klassiske men upersonlige gavekurve. Jeg kan næsten garantere, at de vil spørge efter denne julegave igen næste år.

Du har mulighed for at vælge imellem nogle af vores allerede sammensatte gavesæt – som vi ved spreder glæde.

Du kan gøre dem endnu mere personlige til de enkelte ansatte, ved selv at sammensætte gavesættene ud fra deres ønsker og præferencer. Mulighederne er store men fremgangsmåden er enkel. Efter få klik har du klaret årets sødeste julegave.

Hvis du ligger inde med flere ideer end du finder her, så kom endelig forbi fabrikken i Nørregade eller ring til os. Vi elsker at være kreative og prøve nye ting for at matche den kvalitetsbevidste kunde.