Privat kunde? Gå til Sømods Bolcher
Indkøbskurv

Firmagaver

Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Den perfekte gave til dine medarbejdere

Du kender det… Medarbejdernes fødselsdag, jubilæum, barsel, virksomheds-besøg eller bare ”du har gjort det godt” gaven – hvad skal man dog finde på?

Hos Sømods Bolcher ved vi præcis hvad du går igennem, så lad os hjælpe dig med at have den helt rigtige gave ved hånden som passer til anledningen.

Du kan vælge imellem vores allerede sammensatte gaver, eller sætte dit personlige præg på. Vi kan sammensætte den perfekte gave ud fra dine præferencer om smag, udseende og størrelse… og måske med en lækker lille detalje hvor jeres Logo eller budskab fremgår på emballagen – så højnes niveauet endnu mere.

Vi sætter en stor ære i at lave vores bolcher med samme kvalitet og traditioner som for over 100 år siden. Dengang brugte man 100 % sukker og naturlige ingredienser, hvorfor vi har bibeholdt de gamle værdier og metoder, som gør at vi står tilbage med et unik bolche, som smager præcis som I gamle dage.

Ved at bruge hænderne fra start til slut, bliver der kvalitetstjekket konstant, så vi sikrer at det endelige resultat får dine tænder til at løbe i vand og samtidig er en fryd for øjet.

Lad os hjælpe dig med at sammensætte de bedste gaveløsninger, til den kvalitetsbevidste modtager.