Privat kunde? Gå til Sømods Bolcher
Indkøbskurv

Logo bolcher

Logo bolcher

Design dit helt eget bolche
7.785,00 kr

Her har du mulighed for at bestilling et tilbud på logobolcher.

Upload dit billede eller logo af dit ønskede mønster og/eller skriv en beskrivelse i kommentarfeltet på checkout med evt. tekst, smag og farver, hvis du har nogle specifikke ønsker om dette. Billedet/logoet kan uploades på checkout/bestillingssiden.

Priseksempel og information ses længere nede.

Læs mere om Logo bolcher.

Indtast den ønskede mængde, som du ønsker. Fx 10, 20, 30 eller 50 kg.

 

Det siger vores kunder om os 

Design dit helt eget bolche

Her har du mulighed for at bestilling et tilbud på logobolcher.

Upload dit billede eller logo af dit ønskede mønster og/eller skriv en beskrivelse i kommentarfeltet med evt. tekst, smag og farver hvis du har nogle specifikke ønsker om dette.

Vælg den ønskede mængde og emballage længere oppe på siden.

Så vender vi tilbage med et tilbud, hvis det kan lade sig gøre eller kommer med et alternativ til dine ønsker. Det er yderst vigtigt for os, at vi kan stå inde for det vi laver. Hvis vi vurderer, at vi ikke kan lave et tilfredsstillende resultat ud fra dine ønsker, så hjælper vi med at finde en ny vinkel og ide.


Priseksempel:

Ved bestilling af 20 kg bolcher, pakket i poser á 500 gram.
7.785,- kr ex.

Din pris kan variere, alt efter mængde, emballageform m.m. Overstående er blot et eksempel.


Skab blikforang for din virksomhed

Dit eget bolchedesign er en unik og flot måde at skabe blikfang på, for din virksomhed og viser en sans for detaljer, hvor du ikke går på kompromis med kvaliteten. Alle råvarer er 100 % naturlige og dansk produceret.

Hos Sømods Bolcher har du mulighed for at få special indpakning og dit helt eget design i bolcherne, som er lavet af samme gode og naturlige kvalitet som vores egne bolcher.

Bolcher med egne farver, smag, tekst og mønster er en perfekt detalje til arrangementer, firmagaver mm. Det viser nøje planlægning ned til mindste detalje – noget dine ansatte, forretningsforbindelser og kunder vil huske dig for.

Derfor er denne type godter også blevet et populært valg til receptioner, messer og andre virksomhedspræsentationer. Det er en oplagt reklamemulighed, hvor du samtidig forkæler folk omkring dig.

Allergener

Sukker, Actilight, Lakrids, Salmiak, Chokolade, Marcipan, Vanilje, Kakao, Havtorn, Mandler, Honning, Vinsyre, Naturlige smagsekstrakter, E-100 (gul), E-120 (rød), E-141 (grøn), E-153 (sort)