Privat kunde? Gå til Sømods Bolcher
Indkøbskurv

Bolcher i små poser

Vil du skille dig ud på en unik og fristende måde? Så vælg her dine helt egne små godteposer. Du har mulighed for at vælge 1, 3, 5, 7 eller 10 bolcher i poserne. Hvis du vil stå endnu skarpere på detaljen, så kan du tilkøbe et silkebånd med valgfri tekst og/eller uploade dit logo som laves til et klistermærke, som sættes på posen (gælder kun 5, 7 og 10 bolcher)
Vi kan ikke finde produkter, som matcher valget.

Sømods bolcher i små poser

Disse små lækre herligheder er perfekte til messer, firmabesøg, giveaways og andet reklame for din virksomhed. Den viser dine kunder, at du har sans for detaljen og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Intet skal mangle eller overses, når det handler om at give her det bedste resultat, som passer ind i jeres virksomhed og budskab. Det viser nøje planlægning ned til mindste detalje – noget dine ansatte, forretningsforbindelser og kunder vil huske dig for.

Vores små bolcheposer bliver håndpakket ud fra præcis dine ønsker.

Du kan tilkøbe fine silkebånd, som udgøre en flot detalje med din helt egen valgfrie tekst på. Her på kan du skrive dit firmanavn, en begivenhed eller måske et budskab som du ønsker at sprede.

Du kan også uploade dit logo og få det på posen, som et fint lille klistermærke – så er dine forretningsforbindelser, kunder eller medarbejder ikke i tvivl om, at du har haft en finger med i spillet, for at skabe den lækreste ikke godtepose...

Hos Sømods Bolcher går vi op i, at alt er 100 % naturligt fremstillet og vores råvarer er dansk produceret. Vores flotte silkebåndet er ligeledes trykt hos en dansk iværksætter, så vi altid kan have kvalitetskontrol på vores produkter.